maandag, 14 juni 2021

Voorwoord adjudant Electrico

Salaai carnavalsvrienden,

Voor de meeste Bolhoeden ben ik geen onbekende, maar voor diegene die me nog niet kent, ik ben Alexander. 42 jaar jong en gelukkig getrouwd met Karin. In het dagelijks leven ben ik werkzaam als productspecialist elektrische meetdiensten en voorzieningen bij de firma Kenter BV in Duiven. Daarnaast ben ik bezig met een bacheloropleiding Elektrotechniek aan de Fontys.

Mijn loopbaan bij de Bolhoedjes begon eenentwintig jaar geleden bij de raad van elf. Hier ben ik elf jaar geleden vertrokken, om als prins te mogen rond paraderen. Inmiddels ben ik alweer tien jaar bij de kapel af en aan geschoven. Telkens als ik weer een smoes heb om te stoppen, vind ik kort daarna de weg weer terug naar de groene jassen. Dit jaar heb ik geen excuus om terug te gaan, want ik heb mijn smoking weer uit de mottenballen gehaald. Hier ben ik aangenaam verrast doordat hij te groot is. Reden te meer om flink te beest uit te hangen, zodat hij weer passen gaat. Het schuiven zal ik zeker missen, Misschien dat sommige mensen mijn geschuif niet missen, maar ik heb er alle vertrouwen in dat het zware werk het ook zonder mij gaat redden.

El Classico heeft me al jaren geleden gevraagd, om samen met Streep, zijn adjudant te worden. Ik heb hem meteen, zonder te aarzelen, gezegd dit graag te doen. Vorig jaar had hij het idee om ook een hofdame aan te laten sluiten. Ik ben blij dat het Cerise is geworden. Vol enthousiasme en goede moed, ga ik er weer voor om bij elk bal onder leiding van EL Classico met iedereen de deuren te sluiten.

Vol spanning en energie,

Adjudant Electrico

Bolhoedjes Kalender 

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

De Bolhoedjes residentie 
Hotel Pullman Eindhoven Cocagne sofitel
Adres: Vestdijk 47 - Eindhoven