woensdag, 23 oktober 2019

Voorwoord Prins Xtra Forte

Beste Bolhoeden en Bolhoedinnekes,

Laat ik beginnen met mezelf voor te stellen. Ik ben Wilbert Verbruggen, 54 jaar geleden geboren in Tongelre op de Hobbemastraat en woon sinds 3 jaar in Asten. Ik heb een relatie met Carin en ben vader van twee geweldige dochters, Lisanne en Janine.

Ik ben 30 jaar werkzaam bij DAF in Eindhoven. Daar heb ik op diverse afdelingen en in verschillende functies mijn ervaring en kennis opgedaan. De laatste jaren als Technisch Specialist binnen de Motorenfabriek. Een uitdagende baan waarin ik, samen met vele collega’s, een steentje bij mag dragen aan het produceren van motordelen voor de vrachtwagens. Ik ben er trots op dat we met zijn allen de titel “Truck of the Year” verdient hebben in het jaar dat DAF 90 jaar bestaat.

Als hobby pak ik graag de motor om even uit te waaien, heb ik dit jaar mijn club PSV weer kampioen van Nederland zien worden en vind ik auto- en motorsport zeer interessant. Jaarlijks naar de TT van Assen is ook al zo’n geweldig fijn feestje.

Hoe kom ik dan terecht bij het geweldige Carnavalsfeest van de Bolhoedjes? Daarvoor moeten we een jaar of 32 terug in de tijd. De vader van mijn vriendin destijds speelde in een blaaskapel. En die mochten optreden tijdens het Pulle Vulle in de Wintertuin. En dat is me zo goed bevallen dat ik sindsdien elk jaar ben terug gekomen om het carnaval mee te beleven in een schitterende Residentie Pullman Eindhoven Cocagne. Wat een feest !!! En dat feest krijgt dit jaar voor mij een hele andere indeling. Zomaar een krabbeltje op een bierviltje bij de Stadsprinsreceptie (en dankjewel Hans en Aart…ik wilde alleen maar lid worden van Club 222) is uitgegroeid tot een groots avontuur. Ik ben enorm vereerd dat ik dit jaar jullie Prins mag zijn. En dan mag ik dat ook nog eens samen met mijn 2 goede vrienden René en Laurens doen, die spontaan “JA” zeiden toen ik ze vroeg of ze adjudant wilden worden.

Wij gaan ons uiterste best doen om er samen met jullie een “Groots Feest met een dikke F” van te maken. Natuurlijk wil ik daarvoor de mensen die dit mede mogelijk maken super bedanken: onze sponsoren, Dirk, Roy, Frank en Yvonne, de geweldige en vele vrijwilligers en Leanne(voor het toveren met naald en draad).

Als Prins en Gevolg zullen we samen, met de Bolbloazers voorop, Bolhoeden, Bolhoedinnekes en de vele bezoekers onze Residentie op de grondvesten laten schudden.

Salaai,

Prins Xtra Forte

61ste Prins der Bolhoedjes

De Bolhoedjes residentie 
Hotel Pullman Eindhoven Cocagne sofitel
Adres: Vestdijk 47 - Eindhoven